Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Правила и услови за користење

Пред да почнете со користење ве молиме да ги прочитате и почитувате правилата на користење.

 • Внимавајте на својот јазик, бидете културни и почитувајте ги останатите членови.
 • Национализам, сексизам или било каква друга дискриминација е строго забранета.
 • Се забранува било каков вид на спамирање и рекламирање.
 • Стриктно зборување за областите покриени од СХТМ
 • Забрането е пишување на неважни и неповрзани постови во врска со темата
 • Забрането промоција на материјал кој нарушува авторски права и интелектуална сопственост.
 • Сите порнографски содржини се забранети за постирање
 • Администраторите и модераторите го задржуваат правото без претходно предупредување да менуваат и бришат мислења/теми.
 • СХТМ ги задржува сите права да врши измена на истакнатите правила без претходна најава.
 • Сите теми кои имаат наслов напишан со сите големи букви ќе бидат избришани, истото важи и за постовите.
 • Користете кирилица кога е возможно
Sign In or Register to comment.